Nyheter

Helgekurs med Martin Rønnestad 12-13mai

Martin Rønnestad kommer til oss for å ha ridekurs helgen 12.-13mai

Publisert: 21/03/18 oppdatert: 21/03/18

Martin Rønnestad er regjerende norgesmester i 4-gang og 4-gangs kombinasjon 2017. Han har deltatt på flere store mesterskap på det norske landslaget. I fjor flyttet Martin til Tyskland hvor han jobber med hest på fulltid. Han er kjent for flotte og harmoniske presentasjoner på ovalbanen. Ridbarhet og sits er Martins hovedfokus i ridningen. I fjorårets sesong fikk Martin hele ti nominasjoner på fem ulike World Ranking-stevner og ligger dermed øverst på FEIF sin liste over "God og harmonisk ridning".

Pris (inkl. baneleie):
- 1800,- for isafold medlemmer
- 2000kr for ikke-medlemmer

Isafolds medlemmer har førsterett på kurset frem til 29.mars. Medlemmer fra andre klubber settes på venteliste og kontaktes etter 29 mars dersom det er ledig plass på kurset. Påmelding er bindende, dvs. kun veterinær- eller legeattest er godkjent som gylding avmelding på kurset. Uten dette vil man bli frakturert så lenge det ikke er venteliste eller en selv finner erstatter.

Påmelding til Veronica Høgsveen Våland på facebook eller til veronica_vaaland@hotmail.com innen 12. april. Betalingsfrist 5. mai. Ved for sen innbetaling påfalles purregebyr på kr. 50,-

Kurset avholdes på ovalbanen på Sviland med forbehold om fint vær. Ved dårlig vær avholdes kurset i ridehallen på Stall Vestbø, Tegle. Det vil bli avholdt felles lunsj begge dager (koster kr. 50,- eller ta med egen mat). Der vil Martin ha en enkel teoridel om hva han vektlegger i trening av hest og hvordan han går fram.

Vel møtt til en trivelig og sosial kurshelg!