Nyheter

Program og Informasjon om stevne 1.mai

Program, start og dugnadslister og info til kvalifiseringsstevne på Sviland 1.mai med 40 ekvipasjer!

Publisert: 27/04/17 oppdatert: 29/04/17
Program
Startlister
Dugnadslister finner du her
Her kommer litt informasjon til publikum og ryttere om stevnet 1.mai.

Parkering: På grunn av plassmangel oppfordrer vi alle til samkjøring, spesielt hestehengere! Følg skilter og instruksjoner fra parkeringsvaktene (gule vester).

Utekve: Det er mulig å lage utekve på marken oppe ved ovalbanen. Pass på å ikke lag de for store, det skal være plass til alle som vil ha :) Lurt med støvler til tobeinte da det er ganske bløtt i gresset. Ta med egne gjerder!

Vårsprett aktiviteter i pausen: Det blir aktiviteter for folk i alle aldre i pausen, med eller uten leier. Øvelser: - Sekkeløp u/hest: Går på tid      
              - Beautyklasse: En runde tølt/trav
              - Potetløp m/hest: En runde på tid 
              - Kostymetølt/skritt: Premiering av beste kostyme
Pris: 50kr, så kan du være med på så mye du vil :) Påmelding og betaling i kiosken på stevneplassen. Alle deltakere får sløyfe.

Kiosk: I Isafoldbui oppe ved banen finner du kiosken. Vi kan tilby hjemmelagede pizzasnurrer, meksikansk gryte (glutenfri) og pastasalater (også glutenfri). Vi har også frukt, sjokolade, brus og kaffi/te. Betaling med kontanter og med Vipps :)

Dugnad: Husk å sjekk dugnadslistene! Du er selv ansvarlig for å finne folk som kan steppe inn for deg, om du selv ikke har mulighet.

Husk å ta med vannbøtte og evnt. høy. For å ikke sløse med vann ber vi folk om å ikke fylle opp bøttene helt, men heller sjekker ofte om hesten har behov for mer.

Vi ber alle om å rydde opp etter seg selv og sin hest :)Velkommen til nok et kjekt stevne på Sviland!